A Diamond Fitness Női Mozgásstúdió üdvözöli kedves látogatóit!
 
Megújult külsővel régi honlapunkat új köntösbe burkoltuk és teljesen átformáltuk, hogy a lehető legtöbb és leglátványosabb módon tudjon meg rólunk minden bővebb információt, érdekességet, aktuális hírt. Várjuk szeretettel Kispesten a Diamond Fitnessben, minden kondizni, aerobikozni, alakot formálni vágyó leendő hölgy vendégünket. Edzőtermünk, a mára már megszokott kiemelt színvonallal, vásárlóbarát kiszolgálással és kedvezményekkel próbál még inkább vendégeink számára jó kondizást, aerobikot és szoláriumozást nyújtani. Szépség, egészség, fittség, amire bátorítunk!
 
Fotósorozatot talál termeinkről, edzőtermünkről, órarendet az aerobik órákról, részletes személylapot oktatóinkról, továbbá sétáljon körbe a Diamond Fitness-ben vagy panorámaképként tekintsen meg minket és még számtalan információt, amibe csupa érdekességet gyűjtöttünk mindenféle száraz és sablonszöveg helyett.
 
Csepel, Erzsébet, Lőrinc, Imre, Kőbánya kerületekből is a megközelítés gyors és kiváló tömegközlekedéssel, a parkolás meg ingyenes. Budapesten a legszebb női edzőterem vagyunk, melyre büszkék lehetünk, ezeken felül folyamatos programokkal, rendezvényekkel, kitűnő hangulattal tesszük emlékezetessé a napot azoknak, akik minket választanak Budapesten a 19. kerület Corvin körút 7-13 szám alatt.
 
Köszönjük, hogy megtekinti honlapunkat, jó szórakozást kívánunk!
 
 
Az órák, amiket megtalálni nálunk: Alakforma, Boot Camp, Dance Step, Gerincjóga, Has-Láb-Popsi, Intervall Training, Iron Pump, Kangoo, Kezdő Step Aerobik, TRX, Zumba, Zsírégető, de ha csak egy jót kondiznál tetszik a testépítés nőknek, annak sincs akadálya, Kispesten, a XIX. kerületben a Diamond Fitnessben!!!
______________________________________________________________________________
Kedves Vendégeink! Zsuzsi keddi 08:00-kor kezdődő Gerincjóga órájára valamint Orsi csütörtöki 08:00-kor kezdődő alakforma órájára a bejelentkezés kötelező!
Köszönjük megértéseteket! 
______________________________________________________________________________
 
Nyitva tartásunk március 1.-től
Zumba Simivel minden szerda 19:00tól.