Rólunk

Ha kíváncsi  vagy egy olyan kondi teremre, ahol senki nem nézi a súlyod, a korod vagy hogy mackó nadrágban edzel, akkor látogass el hozzánk. Szeretettel várunk családias hangulatú, tágas, 460 négyzetméteres, légkondicionált termünkbe, melyet kizárólag hölgyek részére alakítottunk ki.
Ha fogyni szeretnél, edzéstervekkel,  táplálkozási tanáccsal, táplálék kiegészítőkkel segítünk,  igény szerint  rendelkezésre áll személyi edző is. Budapesten Kispest szívében várunk téged a legkülönfélébb aerobik órákkal: Alakforma, Boot Camp, Dance Step, Has-Láb-Popsi, Intervall Training, Iron Pump, Kangoo, Kezdő Step Aerobik, TRX, Zsírégető. Továbbá akár egy kiadós edzés után Infraszaunánk és csőcserével szoláriumunk áll rendelkezésedre! Mindez Kispesten a Corvin krt. 7-13 szám alatt a Diamond Fitnessben.
 
Gyere el, nézz körül nálunk és  egy családanyák és dolgozó nők által is látogatható-látogatott klubot fogsz látni.
 
A Diamond Fitness Női Mozgásstúdió a Shopstore (volt Europark) felől a tűzoltóság után ,rögtön jobbra lévő utcában található. Termünkben legmodernebb edzőgépeken és kardió gépeken edzhetsz. A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodunk. Termünk személyi edzők segítségét is tudja biztosítani ha szeretnéd, hogy, ne okozzon gondot a mozgás!
 
A Diamond Női Mozgásstúdió a pihenésedről, kikapcsolódásodról is gondoskodik, szaunával, szoláriummal,  várunk Téged is!  
 
Gyere bátran autóval hozzánk, a parkolás biztos nem fog gondot okozni. Termünkhöz ingyenes parkolási lehetőség tartozik.