Szerda László

Szerda László – aerobik oktató, TRX trainer
Óratípusai: TRX
2007. óta tevékenykedek edzőként, emelet TRX és SPINRACING csoportos órákat tartok. 2011. óta Yumeiho japán terápiás gyógymasszőrként is dolgozok egy wellness szállodában…
Az edzések hamar az életem részévé váltak, 2001-2009. között versenyszerűen mountainbike triáloztam. Elit kategóriában 2005-ben és 2006-ban Országos Bajnok, 2006-ban Magyar Kupagyőztes és összetett Magyar Bajnok voltam. 2008-tól országszerte tartok színvonalas triál bemutatókat különböző rendezvényeken.
Fontos számomra, hogy folyamatosan továbbképezzem magam és így a vendégeim számára biztosítani tudjam a fejlődésükhöz szükséges szakmai hátteret.

Tanulmányaim:
2005 – 2006. Budapest Magyar Iparszövetség Oktatási Központ Testépítés-Fitness szakedző
2006. Budapest Polar Own Zone Pulzuskontrollos Cardio és Köredzés tréner
2007. Spinning edző
2010. K2 hiking edző
2011. Yumeiho Japán terápiás gyógymasszőr
2011. Kranioszakrális terapeuta
2011. TRX suspension tréner
2012. Funkcionális tréner, gyógytornász
A jövőt a fitnesz-edzés preventív jellegű felhasználásában látom: egészséges, harmonikus külső, kiegyensúlyozott belső. Számomra különösen fontos, hogy minden egyes személyi edzés jó hangulatban, egyre nagyobb és újabb kihívásokkal, változatosan történjen. Mindez a hosszú távú közös edzéseink záloga is egyben. A személyi edzés mindenki számára hasznos, különösen azoknak, akik valamilyen betegségek vagy sérülések kapcsán csak fokozott elővigyázatossággal, személyre szabott mozgásterápiás programmal terhelhetőek.

Edzési területek:
– testzsírszázalék csökkentése, izomtömeg növelés, testarányok optimalizálása
– sportágspecifikus erőnlét- erő állóképesség-, állóképesség fejlesztés, aktív sportolók részére
– sportolók versenyre való felkészítése
– tartáshibák, különböző gerincferdülések, ízületi problémák, sportsérülések edzéssel és terápiás
– masszázzsal történő rehabilitációja
– idősek illetve fiatalkorúak edzése.
A mindennapi jó közérzet, az egészséges életmód eléréséhez a rendszeres,egyénre szabott testedzés mellett nem hiányozhat az egészségmegőrző, tudatos táplálkozás sem. Ennek megvalósításához nyújtok segítséget, táplálkozási tanácsokkal, személyre szabott edzésterv kialakításával, figyelembe véve személyes céljait, adottságait.

kapcsolat: +36-30-3571732