Szolárium

Szoláriumozz nálunk!
 
Egy izzasztó edzés után jól esik a felfrissülés és a barnulás, ezért csak ajánlani tudjuk szoláriumunkat. Gépeink kizárólag minőségi csövekkel vannak felszerelve, melyekben csőcsere történt. Álló vagy fekvő? Bármelyiket is választod az eredménnyel elégedett lehetsz!
Áraink most még kedvezményesebben veheted igénybe. Várunk szeretettel edzőtermünkben Budapesten Kispest szívében a Diamond Fitnessben.
 
Várunk szeretettel, barnulj nálunk.
 
 
A D vitamin
 
A D vitamin elengedhetetlen a jó egészséghez. A legtöbb európai túl kevés D vitamint kap, különösen a téli hónapokban, mivel ilyenkor a napfény kevés UV fényt tartalmaz. Egészségügyi tanulmányok bizonyították világszerte, hogy D vitaminnak milyen fontos szerepe van a megelőzésben:
a sejtek szintjén: mell-, vastagbél- és prosztata-rák
a csontozat szintjén: osteoporosis, osteomalacia és combnyak-törés
a szervek szintjén: magas vérnyomás, hypertensio, és szívbetegségek
mentális szinten: SAD, pre-menstruációs szindróma, PMS, depresszió és általános közérzet
auto-immun betegségek: sclerosis multiplex, 1. típusú diabetes, és rheumatoid artritis
borproblémák: pl. psorisasis
táplálkozási problémák
A napfény a D vitamin legtermészetesebb és leghatékonyabb forrása
 
Orvosi és tudományos körökben egyöntetűen elfogadott tény, hogy az ember természetes állapotában a D vitamin 90 %-át a bőrön keresztül kapja, mégpedig a napfény által. Az ember úgy van „tervezve”, hogy csak 10 %-ot kapjunk táplálkozás által, tehát a napfény életfontosságú a számunkra oly szükséges D vitamin előállításában.
 
Manapság legtöbbünk mesterséges megvilágításban éli az életét, és nem részesülünk napfényben, melyet elődeink bőven élveztek a szabadban végzett munka folyamán. Ez nem segíti elő az optimális D vitamin szint fenntartását, és D vitamin raktárak építését, hogy a napsütésben szűkös téli hónapokra is kitartson. Megváltozott életvitelünk miatt legtöbbünk elégtelen D vitamin szinttel rendelkezik, még a tavaszi és nyári hónapok alatt is, nem beszélve a téli tartalékolásról. Ezért tanácsolnak elismert D vitamin szakértők legalább heti kétszeri ésszerű mértékű napozást, szoláriumozást.
 
Szeretettel várunk a Diamond Fitness Női Mozgásstúdióban!
 
Szolárium árak
80 Ft / perc – fekvő
90 Ft / perc – álló